Ваканции – Лято 2021

Образователни и развлекателни програми за неучебните дни

Ваканциите са времето, през което децата могат да правят всички онези интересни неща, за които не им остава време през учебната година. При нас те имат възможността да общуват свободно с приятели, да получат от педагозите грижата, която заслужават. Отделяме специално внимание на ученето и четенето на книги. Но все пак ваканциите са време за игри и затова целодневните ваканционни програми на OreHHerO са изпълнени със занимателни, образователни, спортни и състезателни игри, които затвърждават и надграждат наученото и развиват различни умения и таланти.

Лятна занималня 2021 – с английски, арт, четене и много слънце

1 юни – 15 септември 2021

С какво сме различни?

 

Стимулираща среда, съобразена с нуждата от спокойствие и разделение на дейностите. Работа в малка група, в приятна обстановка.

Подготовка на учебния материал зададен за ваканционния период от училище. Специално време за четене и дискусия. Индивидуално отношение и допълнителни задачи според нуждите на ученика.

Допълнителни занимания в OreHHerO дават възможност на децата да се включат в работилничките и всички организирани дейности на място при нас:

  • Еnglish Hour – от 2021 OreHHerO предлага обучение по английски език по системата на Oxford. По време на лятната занималня сме включили време за практикуване на говоримия английски с теми, които да предразположат децата да се отпуснат и да говорят, но най-вече да затвърдят и развият връзката си с езика под формата на игра и забавление.
  • Срещите с изкуството са едни от най-ценните часове в детския център – много повече от арт ателие и време за творчество. С изпробването наразлични техники в подбрани проекти и задачи, децата се учат да изразяват себе си с четка и молив, с думи, с танц.  Запознават се с различни стилове и периоди в изкуството, интерпретират произведения на велики творци, отбелязват празници и специални поводи. Обогатяват своя кръгозор.
  • Арт дневник и портфолио – всяко дете има дневник, който съхранява срещите с изкуството, но и много други неща – творчески проекти, спонтанни творения, мисли и впечатления. Дневникът  попълваме в часовете по изобразително изкуство с рисунки или думи и допълваме по време на  имдивидуалните срещи с нашия арт-педагог, които са време за споделяне и себеизразяване.
  • Гимнастика Фантастика е едно наистина необходимо спортно междучасие, организирано от специалист по изправителна гимнастика и физическа култура. С подбрани упражнения подпомагаме правилната стойка, поддържаме силата и здравето на тялото и стимулираме ума и концентрацията. А през приятните топли дни изнасяме заниманието на открито в парк „Вл. Заимов“ или в „Докторска градина“.
  • Кулинарно ателие Весели закуски е любимата работилничка на децата. В нея те само приготвят своята следобедна закуска с помощта на професионалист кулинар. Научават повече за здравословното хранене, за продуктите, които използват и за етикета, който спазваме на масата. Храната е по-вкусна, когато знаеш повече за нея и когато е споделена с приятели.
  • Четвъртък на изненадите. Всеки четвъртък организираме нещо различно и изненадващо за децата като посещение на приключенски парк или детски team building в парка с много интересни игри и занимания, подготвени специално за групата на OreHHerO. Избираме места, които децата да посетят, за да отворим любопитството им към случващото се около нас. Да им дадем насоки към кое поприще биха искали да насочат услията си. И наравно с това да се забавляват и да използват ваканционните дни за активна почивка. През лятото на 2021 сме съобразили тези допълнителни активности с обстановката и ги организираме след съгласуване и одобрение от родителите.

Разходки и игри на открито в близките паркове. Неучебните дни са идеалното време за екскурзии и разходки. Изнасяме и някои от работилничките на открито за повече забава и вдъхновение.

Работно време: Ваканционните занимания се провеждат от понеделник до петък, от 8:00 до 18:00 ч. и са подходящи за деца от 6 до 10 години.

Цени за лятна ваканционна занималня: 450 лв/месец • 185 лв/седмица • 45 лв/ден.

Цена за ваканционна занималня през учебната година: • 45 лв/ден.

Каним ви да ни посетите безплатно за един тестови ден, за да разберете сами повече за OreHHerO и за нашата Лятна Ваканционна Занималня.

Записване: 0888 936 947, info@orehhero.com

OreHHerO работи със сертифицирани заведения за хранене, които подготвят специално седмично меню, от което можете да изберете обяд и закуска според индивидуалните предпочитания и хранителни изисквания на вашето дете. Храната се заплаща допълнително и не е включена в месечната такса.

Свържете се с нас

адрес: София, ул. Кракра №5
тел: 0886 009 688, 0885 16 20 60
имейл: info@orehhero.com