Ваканции

Образователни и развлекателни програми за всички неучебни дни

Ваканциите са времето, през което децата могат да правят всички онези интересни неща, за които не им остава време през учебната година. При нас те имат възможността да общуват свободно с приятели, да получат от педагозите грижата, която заслужават. Отделяме специално внимание на ученето и четенето на книги. Но все пак ваканциите са време за игри и затова целодневните ваканционни програми на OreHHerO са изпълнени със занимателни, образователни, спортни и състезателни игри, които затвърждават и надграждат наученото и развиват различни умения и таланти.

С какво сме различни?

 

Стимулираща среда, съобразена с нуждата от спокойствие и разделение на дейностите. Работа в малки групи, до 7-8 деца, в приятна обстановка.

Подготовка на учебния материал зададен за ваканционния период от училище. Специално време за четене и дискусия. Индивидуално отношение и допълнителни задачи според нуждите на ученика.

Допълнителни занимания в OreHHerO дават възможност на децата да се включат в работилничките, които се провеждат на място при нас:

  • Срещите с изкуствотоса едни от най-ценните часове в детския център – много повече от арт ателие и време за творчество. В тези занимания децата се запознават с различни стилове и периоди в изкуството, интерпретират произведения на велики творци, отбелязват празници и специални поводи и изпробват нови техники. С различните проекти и задачи, те се учат да изразяват себе си и обогатяват своя кръгозор.
  • Гимнастика Фантастика е едно наистина необходимо спортно междучасие, организирано от специалист по изправителна гимнастика и физическа култура. С подбрани упражнения подпомагаме правилната стойка, поддържаме силата и здравето на тялото и стимулираме ума и концентрацията.
  • Кулинарно ателие Весели закуски дава възможност на децата сами приготвят закуската си, като научават повече за здравословното хранене, за продуктите, които използват и за етикета, който спазваме на масата. Храната е по-вкусна, когато знаеш повече за нея и когато е споделена с приятели.
  • English Hour e времето, в което занималнята ни става и езикова – дипломиран преподавател не само помага на учениците да подготвят своите домашни работи по езика и им дава допълнителни обяснения и насоки, но и поддържа разговора само на английски език за определен период от време по предварително подбрана тема.

Посещения на музеи, театрални постановки, кино, детски форуми и други. Избираме събитията, на които да заведем децата с желанието да бъдем съвременни и отворени към случващото се около нас.

Разходки и игри на открито в близките паркове. Неучебните дни са идеалното време за екскурзии и разходки. Изнасяме и някои от работилничките на открито за повече забава и вдъхновение.

Работно време: Ваканционните занимания се провеждат от понеделник до петък, от 8:00 до 18:00 ч. и са подходящи за деца от 5 до 11 години.

Цени за лятна ваканционна занималня: 450 лв/месец • 185 лв/седмица • 45 лв/ден.

Цена за ваканционна занималня през учебната година: • 45 лв/ден.

OreHHerO работи със сертифицирани заведения за хранене, които подготвят специално седмично меню, от което можете да изберете обяд и закуска според индивидуалните предпочитания и хранителни изисквания на вашето дете.

Свържете се с нас

адрес: София, ул. Кракра №5
тел: 0886 009 688
имейл: info@orehhero.com
тел: 0885 16 20 60
имейл: tvlaeva@orehhero.com