Учебна занималня 2022-2023

Полудневна учeбна занималня за деца от I до IV клас

В учебната занималня на OreHHerO всяко дете получава вниманието и грижата, от които има нужда в уютна, близка до семейната среда. Задължителната подготовка на учебния материал е допълнена с постоянни седмични занимания, които развиват различни умения и таланти – периодичните срещи с изкуството, приготвянето на здравословни закуски, както и работата с иновативни образователни програми и постоянното обновяване с нови формати са част от философията ни. Програмата се допълва от ателиетата по английски, занимателна математика и лего роботика, които са продължение на програмата на занималнята, но са отворени и за деца, които имат интерес да посещават само избрани курсове.

Какво можете да очаквате от учебната занималня?

 

 • Взимане от/водене до училище.
 • Подготовка на учебния материал и домашните задачи по всички изучавани предмети. Индивидуално отношение от опитни педагози.
 • Обратна връзка под формата на ежедневна комуникация с родителите и периодичен анализ на резултатите на всяко дете. В писмен вид поднасяме нашите впечатления за нивото на учебна подготовка на детето, за интересите и талантите му, както и за насоките, в които трябва да се положат повече усилия.
 • Срещи с изкуството – едни от най-ценните часове, които са много повече от арт ателие и време за творчество. В тези занимания децата се запознават с различни стилове и периоди в изкуството, интерпретират произведения на велики творци, отбелязват празници и специални поводи и изпробват нови техники. С различните проекти и задачи, те се учат да изразяват себе си и обогатяват своя кръгозор.
 • Арт дневник и портфолио – всяко дете има дневник, в който съхранява срещите с изкуството, но и много други неща – творчески проекти, спонтанни творения, мисли и впечатления.
 • Кулинарно ателие Весели закуски дава възможност на децата сами да приготвят закуската си, като научават повече за здравословното хранене, за хранителната стойност на продуктите, които използват. Кулинарното ателие се води от шеф Елиас Абуд веднъж седмично.
 • Разходки и игри в близките паркове – използваме всяка възможност да сме на открито и колкото и да е трудно през учебната година, успяваме да откраднем достатъчно време на въздух.
 • Дизайн шампиони – работа по програмата за проектно-организирано обучение „Дизайн шампиони“ (https://bg.rpplane.com/schools), която е разпределена под формата на мисии, които ангажират децата през цялата учебна година.
 • FitKids Minutes – това е нашето време за освежаване на тялото и ума, а също и време за споделяне. Всеки ден отделяме четвърт час за гимнастика или йога, а също и за споделяне и оботяване по всяка тема, която ни вълнува. Защото, когато споделяме заедно мисли и чувства, растем по-мъдри и по-добри. Свеж ум за свежи идеи, нали?!

Какво е новото за учебната 2022-2023?

 

 • Книговище – забавно четенене с разбиране. Книгите са богатство. Това всеки го знае. Но четенето може да бъде още по-забавно!  90 минути всяка седмица отделяме малко по-специално внимание на книгите и отваряме вратите към безброй нови светове. А децата се превръщат в страстни  и любознателни читатели. Четат, разбират, провокират и научават отговорите на 25 000+ въпроса по детски книги и новини. Програмата се реализира в партньорство с www.knigovishte.bg и е включена в месечната такса за учебната занималня.
 • OreHHerO ателиета. Ателиетата са допълнителни образователни курсове и занимания,  които обогатяват знанията и развиват уменията на децата в различни посоки. Заниманията се провеждат всеки ден, след приключване на основните дейности на учебната занималня и включват обучение по английски език, забавна математика и LEGO роботика и народни танци за деца от 6 до 10 г. Ателиетата се заплащат самостоятелно и са отворени и за деца, които не посещават учебната занималня. Ателиетата, включени в основната програма на занималнята са кулинарната работилничка „Весели закуски“ и творческите занимания, които също могат да бъдат посещавани и от деца, които не за записани в учебната занималня или да бъдат включени в тематичните рождени дни, които организираме в OreHHerO.

Разгледайте всички ателиета ТУК.

Работно време на занималнята: Учебната занималня работи от понеделник до петък, на две смени – от 8:00 до 13.00 и от 13:00 до 18:00 часа и е подходяща за ученици от I до IV клас.

Цена за учебната занималня: 456 лв/месец.

OreHHerO работи със сертифицирана детска кухня, която подготвя специално седмично меню с обяд и закуска, съобразени с принципите на балансираното пълноценно хранене при децата. 

Свържете се с нас

адрес: София, ул. Кракра №5
тел: 0897 540 022
имейл: info@orehhero.com