Учебна занималня

Полудневна учeбна занималня за деца от I до IV клас

При нас всяко дете получава вниманието, от което има нужда в уютна, близка до семейната среда, сред приятели, с които може да общува свободно. Задължителната подготовка на учебния материал е допълнена с постоянни седмични занимания, които развиват различни умения и таланти – периодичните срещи с изкуството и спорта, както и приготвянето на здравословни закуски и часовете по английски език са част от философията и програмата ни.

С какво сме различни?

 

  • Стимулираща учебна среда, съобразена с нуждата от спокойствие и разделение на дейностите. Малки групи, в които постоянен преподавател работи с до 7-8 деца.
  • Подготовка на учебния материал и домашните задачи по всички изучавани предмети. Индивидуално отношение от опитни педагози.
  • Обратна връзка под формата на ежедневна комуникация с родителите и периодичен анализ на резултатите на всяко дете. В писмен вид поднасяме нашите впечатления за нивото на учебна подготовка на детето, за интеграцията му в колектива, за интересите и талантите му, както и за насоките, в които трябва да се положат повече усилия.
  • Срещите с изкуството са едни от най-ценните часове в детския център – много повече от арт ателие и време за творчество. В тези занимания децата се запознават с различни стилове и периоди в изкуството, интерпретират произведения на велики творци, отбелязват празници и специални поводи и изпробват нови техники. С различните проекти и задачи, те се учат да изразяват себе си и обогатяват своя кръгозор.
  • Арт дневник и портфолио – всяко дете има дневник, който съхранява срещите с изкуството, но и много други неща – творчески проекти, спонтанни творения, мисли и впечатления. Дневникът  попълваме в часовете по изобразително изкуство с рисунки или думи и допълваме по време на  имдивидуалните срещи с нашия арт-педагог, които са време за споделяне и себеизразяване.
  • Обучение по английски език по системата на Oxford. Заниманията да се провеждат три пъти седмично, по един астрономически час в интервала 16:30-17:30 ч. Децата са разделени в групи в зависимост от възрастта и нивото им.
  • Кулинарно ателие Весели закуски дава възможност на децата сами да приготвят закуската си, като научават повече за здравословното хранене, за продуктите, които използват и за етикета, който спазваме на масата. Храната е по-вкусна, когато знаеш повече за нея и когато е споделена с приятели.
  • Гимнастика Фантастика е едно наистина необходимо спортно междучасие, което организираме със специалист по изправителна гимнастика и физическа култура  между училищната динамика и подготовката на уроци и домашни. С подбрани упражнения подпомагаме правилната стойка, поддържаме силата и здравето на тялото и стимулираме ума и концентрацията.
  • Разходки и игри на открито в близките паркове.
  • Взимане от/водене до училище.

Работно време на занималнята: Учебната занималня работи от понеделник до петък, на две смени – от 8:00 до 13.00 и от 13:00 до 18:00 часа и е подходяща за ученици от I до IV клас.

Цени за учебната занималня: 380 лв/месец • 115 лв/седмица • 25 лв/ден.

OreHHerO работи със сертифицирани заведения за хранене, които подготвят специално седмично меню, от което можете да изберете обяд и закуска според индивидуалните предпочитания и хранителни изисквания на вашето дете.

Свържете се с нас

адрес: София, ул. Кракра №5
тел: 0888 936 947
имейл: info@orehhero.com