Стартирахме приказно 2022 г. и поехме на колела

Светът на OreHHerO е голям и нови приятели дебнат отвсякъде. Затова освен че вратите ни са широко отворени и приемаме гости, вече и ходим на гости! Или казано по-иначе OreHHerO е вече и на колела и организира занимания за деца в детски ясли и градини.

В първия учебен ден за новата 2022 г. стартирахме с артистично ателие за мъниците на филиала към ДГ 18, „Детски свят“. Поводът бе рожденият ден на прекрасната Неда, която отбеляза 3 годинки по един различен и артистичен начин, заедно с приятелчетата си от яслената група.

Специално за Неда разработихме творческо ателие за деца на възраст от 1 до 3 годинки. В началото се запознахме с цветовете и дадохме свобода за творчество на мъничките ръчички. Те положиха „основите“ върху платната, а след това оцветихме дланите в любимите цветове… И в миг на вълшебство ръчичките оживяха в приказни птички и зверчета. А че таланти се проявяват още отсега, то е ясно. Просто надникнете в галерията ни.

Благодарим за поканата на майката на слънчевата Неда, която ни се довери в това ново и за нас предизвикателство. Благодарим също за гостоприемството на целия екип на филиала на ДГ 18 „Детски свят“ и лично на директор Людмила Атанасова.

И знайте ако ви е трудно да ни дойдете на гости, ние ще ви гостуваме когато и както поискате. За повече информация 0897 540 022.