Роди се OreHHerO Късметлийка

На връх Ивановден в Детския ни център се роди истинска Късметлийка. Тя е пухкава, различна и от децата най-обична. Размерите й нямат значение, защото от нея винаги има за всички. Тя е детската баница с късмети на OreHHerO. Появи се в сърцето на „Весели закуски“, за да отбележи настъпването на новата година и ни ориса с късмет още в първия петък на годината.

Всяко дете знае как се прави баница, защото това е царицата на българската кухня, но рецептата на нашата Късметлийка е вълшебна и е повече от специална. Замислена е от ливанец – шефът на „Весели закуски“ обичният Елиас Абуд. Забъркана е от десетки детски ръчички и е орисана с много любов. Няма как да я приготвите вкъщи, дори да ви се иска и ви стиска, защото тя си е наша и тайната й се крие в духът на OreHHerO.

В приготвянето всеки се включи – от разбиването на яйцата до грижливото подреждане на корите. А че нашите малчугани могат всичко, то се знае. Защото си имаме и мънички Мастър шефове, умели дори в отделянето на жълтъка от белтъка и нанасянето на масълцето отгоре на хрупкавите кори.

А името на баницата ни е не случайно, защото феите орисници, са я наситили с късмет. За всеки от сърце винаги късметче има. За да й се насладите, просто, e нужно към OreHHerO да се присъедините!

Щастлива и късметлийска нова година!