Пролетна ваканция 2019!

Да отворим сетивата си за пролетта!

Пет дни на предизвикателства, познание, спорт, изкуство и още нещо.

Весела и предизвикателна пролетна ваканция в OreHHerO! Подходяща за деца от подготвителен до 4ти клас. От 1ви до 5ти Април, целодневно от 8:00 до 18:00 часа.
Отворили сме работилничките на OreHHerO за всички, нови и стари приятели, които искат да ни посетят. Приготвили сме букет от развиващи занимания, които да подготвят духа и тялото на децата за настъпващата пролет и за последните месеци на учебната година. Всеки от 5те дни на ваканцията ще бъде посветен на нещо важно за децата през този период на тяхното развитие. Акцентите са върху:

ЛЮБОЗНАТЕЛНОСТ Ще прекараме един ден в Националния Исторически Музей София. Неговите дебри и съкровища са толкова много, та ние ще изберем най-интригуващите за нашите ученици. Ще похапнем и ще поиграем в градината му и ще се върнем заредени с впечатления и знания.

ЗДРАВЕ И СИЛА Гимнастика Фантастика на открито! Нашите необикновени занимания по гимнастика поддържащи физическия и психическия тонус на децата, ще се разширят, ще се обогатят и ще се пренесат на открито. За да укрепим тялото и да подобрим концентрацията Таня и Хриси са ни приготвили един ден в състезания и надпревари сред птички и тревички в парка.

ВКУС Весели закуски и нещо повече!? В учебна занималня OreHHerO два пъти в седмицата учениците сами приготвят своите закуски с Краси, любимият им кулинар. И всеки път питат: Няма ли да приготвим нещо повече? Е сега ще го направим. В един от дните децата ще сготвят сами и своя обяд и своята следобедна закуска. Изглежда предизвикателно, но ние вече знам, че те се справят прекрасно.

ИЗКУСТВО То е основна съставна част от рецептата на OreHHerO. Този път избираме да посетим постановка в един от столичните театри. Даваме възможност на децата да излязат навън обичайния си кръг, да бъдат търсещи и отворени за света.

ТВОРЧЕСТВО Не пропускаме и творческите ни работилнички Малки срещи с голямото изкуство. Поканили сме нашите приятели от Музея на куклите, тъй като един от дните ще е посветен на тях. Децата ще бъдат провокирани да използват цялото си въображение, за да създадат своя уникална кукла. В днешния свят, в който можеш да си купиш всичко, сътвореното със собствените ръце става безценно! Оказва се, че куклите играят главна роля в живота на всяко дете, но ако се замислим, продължават да присъстват и в живота на възрастен.

Цена: 25 лв./ден. Цената включва Весели Закуски и Гимнастика Фантастика. Останалите посещения, както и обяд и следобедна закуска се заплащат допълнително.

За да се запишете се свържете с нас на следните контакти.