Празнични пролетни дни в OreHHerO на 5-7 май

В празничната пролетна седмица ще работим на 5, 6 и 7 май като ваканционна занималня, както за децата, които ни посещават през учебните дни, така и за всички желаещи да се присъединят към пролетната ни програма за ден или повече.

Ще работим целодневно, от 8.30 до 18 ч с осигурен обяд и 2 закуски.

Всеки ден ще имаме великденски и пролетни работилнички и занимания. Ще си организираме търсене на яйца и лакомства в парка, ще правим пролетни декорации, гергьовски венчета и още много други!

Какво можете да очаквате?

Стимулираща среда, съобразена с нуждата от спокойствие и разделение на дейностите. Малка група, до 7-8 деца, на възраст от 6 до 10 години.

Подготовка на учебния материал зададен за ваканционния период от училище. Специално време за четене и дискусия. Индивидуално отношение и допълнителни задачи според нуждите на ученика.

Допълнителни занимания и творчески работилнички, които се провеждат на място при нас.

Посещения на събития и посещения. Избираме събития, които се случват в близост до нас и можем да посетим и ги организираме след задължитело съгласуване и одобрение от родителите. Или просто правим разходка до Националната библиотека, до Националната художествена галерия или друго интересно място.

Разходки и игри на открито в близките паркове. Неучебните дни са идеалното време за екскурзии и разходки. Изнасяме и някои от работилничките на открито за повече забава и вдъхновение.

Цени за ваканционна занималня: 185 лв/седмица • 45 лв/ден.

Записване: 0888 936 947, info@orehhero.com

OreHHerO работи със сертифицирани заведения за хранене, които подготвят специално седмично меню, от което можете да изберете обяд и закуска според индивидуалните предпочитания и хранителни изисквания на вашето дете. Цената от 8,50 лв включва обяд и 2 закуски и се заплаща допълнително.