Поли Генова гостува в OreHHerO

Всеки ден от лятото с нас е необикновен, но ето че вече сме и домакини на истински звезди. В специалният ни четвъртък – Ден необикновен гостува любимата на всички Поли Генова.

Децата посрещнаха скъпата гостенка с широко отворени обятия и още по-големи усмивки. Разказаха й за любимите си летни занимания и мечти. А тя отвърна с разказ за детството и първите си срещи с музиката, още  когато е била едва на четири.

„Уау! Колко много!!!“, възкликнаха малчуганите, разбирайки от Поли, че тя се занимава активно с музика вече тридесет години. А голяма част от игрите през детството й са били заместени от музиката. Но като всяко дете и Поли си е имала домашни любимци и дори трудната за възпитание – чинчила!

Оказа се, че децата имат специална връзка със звездната Поли – част от тях са възпитаници на Националното музикално училище. Освен това имат и една и съща любима песен – Боряно, Борянке“, която Поли Генова е научила също като малка от своята баба.

Много упоритост и труд е нужен, за да успееш и да се развиваш, сподели Поли и разкри тайната на истински добрата песен: „За да се получи наистина добре една песен трябва да се изпее много, ама наистина много пъти. А когато я пееш, ли пееш и никога не ти омръзва, то тогава ти става ясно, че тази песен е мега добра!“

Разбира се малките фенове бяха нетърпеливи да узнаят кога и къде ще е следващия концерт на Поли Генова. И тъй като оказа това все още се уточнява, децата бяха директни и смело предложиха ОreHHerO за домакин на концерта. Та ако скоро видите реклама за музикално поп събитие с любимата Поли Генова с адрес ул. Кракра 5, не се чудете. Виновници са именно те – децата, заради които стават чудесата! И защо не – може би точно като в приказката малкото ни орехче един ден може да се окаже сцена за ненадминат концерт!

Едно е сигурно – малчуганите на OreHHerO ще бъдат на първи ред! Обещано от любимата им Поли Генова!