Рожден ден

Eдин различен рожден ден с OreHHerO

 

Ако търсите нещо различно и вдъхновяващо за рождения ден на вашето дете, то вие сте на правилното място. Рожденият ден с нас е не просто парти, а едно незабравимо преживяване. В специално разработените ни тематични работилнички децата се забавляват, но и усвояват нови умения и знания и се изявяват като сръчни кулинари, ненадминати творци или находчиви детективи.

Разгледайте предложенията ни за рожден ден с рисуване и творене, с БИО игри, кулинарни работилнички,  фокуси и роботика и се свържете с нас, за да планираме заедно и организираме един вълшебен празник за вашето дете. Изборът на формата е ваш, а за нас е грижата за всеки детайл – от поканите, през темата и забавленията до празничното меню, което подготвяме с много внимание заедно с нашия любим шеф Елиас Абуд, който знае какво обичат децата, но и какво е полезно за тях.

Можете да разгледате темите за рожден ден като изберете от бутоните и да се запознаете с пакетите и менюто, което предлагаме тук: ОreHHerO Birthday. За да получите оферта – попълнете ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА или се свържете с нас!

Свържете се с нас:

адрес: София, ул. Кракра №5
тел: 0897 540022
имейл: hrisi.orehhero@k-e-g.eu

Часове за рожден ден в детски център OreHHerO

понеделник до петък
19:00 до 21:00 ч.
събота и неделя
от 10:00 ч. до 20:00 ч.

Идеен рожден ден

Искате велико парти, но нямате никаква идея какво? Или пък имате идея, но не знаете как да я реализирате? Не се чудете и се майте, а на нас се доверете. Ние знаем как да ви помогнем, защото обикновено имаме идея, дори когато си нямате идея!

Първо ще се запознаем и опознаем. За да научим какво обича детето Ви и за какво тайничко си мечтае, без дори да знае. И така ще скроим парти по вкус и по мярка. От вас се иска само да ни се доверите и партито да ни поверите. Забавлението и усмивките от изненада ще бъдат нашата награда!

Времето е без значение, защото с това парти нищо няма ограничение.

Кулинарен рожден ден

Каним ви на едно истинско кулинарно пътешествие, планирано и водено от талантливия Елиас Абут, един от претендентите за титлата Master Chef 2021 на България. Той е пътешествал по целия свят и попил от кухнята на различни страни като Тайланд, Индонезия, Италия, Виетнам и САЩ. Луд е по готвенето и със сигурност ще разпали същата страст у вашето дете. Гарантирано!

Под вещото ръководство на шеф Ели, децата ще научат повече за произхода на храната и ще усвоят техники за бързо и ефективно приготвяне на вкусна закуска.

В рамките на час и половина рожденикът и неговите  гости влизат в ролята на готвачи,  като сами забъркат съставките за ароматни мъфини или мини пици, по избор. Научават техники за рязане с нож, оформят храната и я подготвят за печене. На финала я декорират и плейтват в чиния. А след това разбира се, както се полага си похапват вкусно-вкусно. Защото храната е най-вкусна, когато я приготвяме сами и е споделена с приятели.

Всяко дете получава за спомен освен насладата и готварска престилка и шапка.

Арт рожден ден

Нашите арт-ателиета са чудни работилнички-творилнички, където всеки може да изяви своя талант. Но също и да научи нови техники за работа с глина, рисуване с четка върху истинско платно или върху текстил.

В рамките на 90 минути децата под съпровода на релаксираща музика се отдават на творчеството. Имат свободата да развихрят въобръжението си и да мечтаят.

Можете сами да зададате темата на ателието или да се доверите на избора на нашия арт-педагог Еми Йованович. Тя е творец по призвание и мечтател по душа и бързо увлича всеки малчуган с идеите си.

А както се полага всяко дете получава за спомен това което само е сътворило.

  • Предлагаме пакетна цена за до 10 деца, която включва: наем на центъра за 2 часа, декорация, празнична маса за почерпка, фото кът и OreHHerO Party Team, който се грижи, както за организацията, така и за забавленията. Допълнително получавате и снимки в електронно албумче. Капацитетът ни е до 15-20 малки гости.
  • Имаме собствен OreHHerO Party Catering, подготвен от шеф Елиас Абуд и одобрен от децата, но сме готови да реагираме с предложения за всяко кулинарно предпочитание и да изготвим специално меню. Тортата можем да поръчаме ние или да донесете в деня на събитието.
  • Помислили сме и за родитлите, които искат да споделят празника и можем да предложим натаняване на до 10 души, както и специално меню за възрастни.
  • Резервирането на дата става с попълване на заявка и капариране.

Така празнуваме ние! Празнувайте с нас и вие!

 

Магичен рожден ден

Обичате всяка магия, но не винаги нещата ви се получават като на магия. Е, ние знаем защо! И има защо да ни се доверите и магията да ни поверите.

Защото зад всяка лудория се крие велика магия. Нашият маг е професионален и на трикове страшно яки отдаден. Ако ви се получи, той може да ви научи. Но…, трябва да обещаете едно, че никога няма да разкривате тайната на магията, а само ще попивате, а след това може и да ни демонстрирате умения чудни от магове будни.

Рожденият ден може да бъде магичен и ужасно много различен. Цял час магът ни ще ви забавлява, а после ще хапвате каквото най- ви приляга и накрая той ще ви отдели 30 минути, за да на чудеса поне малко научи.

Парти LEGO роботика

Най-любимият празник за всяко дете е рожденият ден! А любимата играчка на всички и момчета и момичета?! Несъмнено това е LEGO. Ние ви предлагаме 2 в 1! Любим ден и любима играчка в едно – Парти LEGO роботика за деца.

Нужно ви е само желание, не се изисква никаква подготовка. Защото децата с нас се учат в движение и играят, докато се забавляват. Конструират роботи и програмират сумисти. А, накрая?! Е, накрая на ринга всеки се доказва. Защото сумо-роботите се срещат за истинска битка. Кой е най-добрият узнаваме в края на партито. Но, при нас награди има за всички и то от сърце!

Ето защо, елате при нас и празнувайте иновативно, като комбинирате полезното с приятното – умения за програмиране с тройна доза забавление. Един незабравим рожден ден, за който всеки ще разказва!

Партито е с продължителност 2 ч. 30 мин. и е подходящо както за момчета, така и за момичета на възраст от 7 до 12 години. Децата се разпределят на отбори и започват да конструират и украсяват своите сумо лего бойци. След това събират сили с нашата неустоима „Вкуснотека“. А накрая пълни с енергия, с построени роботи и стартират сумо-битките. И така битка след битка до края на рождения ден.

Рожден ден с БИО игри

БИО игри са тематични занимания, образователни, забавни и вдъхновени „от“ и „за“ природата. Опитни биолози и педагози представят сложните научни понятия на разбираем език. Децата се потапят в незабравимо приключение по сюжет.

Двама водещи посрещат рожденика и гостите, обсъждат с какво ще се занимават децата, раздават им материали. След което групата тръгва на приключение и разкрива предварително подготвени загадки.

Децата влизат в ролята на детективи или изследователи, които решават реални предизвикателства. А ето и темите, от които можете да изберете:

Палеонтология: „Модерни динозаври“
Подходящо за деца между 5 и 12 г.
През последната си научна експедиция, професор Многознайко открива нов вид животно – хем динозавър, хем птица. Професорът прекарва седмици изучавайки го. Въпреки това не може да разбере какво е то! Тогава решава да помоли младши-палеонтолозите от БИО игри за помощ. Те ще търсят останки от мистериозното животно из ОreHHerO и  ще разкрият кое е то. Ще намерят отговори на въпросите: Имат ли динозаврите пера? Възможно ли е да има живи динозаври и днес? Накрая всяко дете ще изработи вкаменелост. Това ателие насърчава логическото мислене и способността за работа в група.

Криминалистика: „Престъпление“
Подходящо за деца между 7 и 14 г.
В детския център е извършено престъпление – някой е откраднал буркана със сладки на директорката! Единствените, които могат да разрешат случая за младшите детективи на БИО игри. Те ще търсят „улики“ по време на ескпедиция и ще снемат отпечатъци от тях, докато открият извършителя. В първата част децата ще търсят улики, а във втората ще снемат отпечатъци и ще разкрият престъпника. Всяко дете ще си изработи пръстов отпечатък, което ще остане за негов спомен. Това ателие насърчава логическото мислене и способността за работа в група.

Ателиета с експерименти: „Яко ДНК!“
Подходящо за деца между 7 и 14 г.
ДНК ли? Но това е прекалено сложно! Можем да го видим с просто око ли? Децата ще участват в експедиция за намиране на клетки в ОreHHerO. Ще наблюдават клетки под окуляра на микроскоп, ще извлекат ДНК от плод по време на забавен експеримент и незабелязано ще трупат знания. Всяко дете ще си тръгне с модел на ДНК от бонбони и/или книжка.

Ателиета за животни: „Какво се крие на о. Мадагаскар?“
Подходящо за деца между 5 и 10 г.
Кои примати живеят на о. Мадагаскар? Защо са специални и колко вида са? Какви други животни има на острова? Децата ще влязат в ролята на изследователи, които ще търсят животните от о. Мадагаскар по време на експедиция и ще разкодират техните имена. След това ще научат интересни факти за тях през динамични игри. Всяко дете ще си изработи значка-животно и маска.

Ателиета за животни: „Приключение в Египет“
Подходящо за деца между 7 и 14 г.
Според стара легенда в учебният център е скрито древно послание и съкровище от Египет. Единствената следа е, че те са свързани с животните обожествявани от египтяните. Призоваваме всички младши-изследователите на БИО игри да разкрият загадката! За да направят това, децата ще участват в няколко мисии:
– ще участват в експедиция;
– ще открият приликите между животните и божествата;
– ще разкодират послания;
– ще участват в ролеви игри с цел да научат повече за животните почитани в Египет.
Всяко дете ще си изработи играчка от глина и мумия за спомен.