OreHHerO превзе с овации първата си сцена

Истински голям коледен празник, направиха децата на OreHHerO

Препълнена зала, нестихващи аплодисменти и сълзи от щастие в очите на горди мами и татковци предизвикаха тези дни децата на OreHHerO. Тази Коледа за първи път нашите деца стъпиха на истинска сцена за едно мило и сърдечно тържество, което се превърна в истински детски спектакъл. А доказателство за техния успех са сърдечните поздрави и усмивки, които ни обгърнаха на финала.

„Доброто в нас“ бе мотото на специалното ни коледно тържество. То събра деца, родители, учители и приятели на едно място. А зала Singles в НДК се оказа малка да побере всички. „ОreHHerO e eдно голямо семейство и сме щастливи, че ден след ден то расте ли расте. Щастливи сме да споделяме всеки миг с децата и се радваме, че днес те излизат и на сцена. Сцена, която вярваме ще ги подготви и за голямата сцена на Живота. Носете доброто в себе си и го предавайте нататък, мили приятели.“ , обърна се към всички екипът на OreHHerO.

Програмата за спектакъла е по авторски сценарий на най-младия член на екипа ни Мария Конецовска, а декорите са сътворени от арт педагога ни Камелия Гегова с помощта на децата. Под нейно вещо ръководство те подготвиха и изнесоха и своята първа изложба. Така десетки акварелни платна на „Доброто“ украсиха залата. Малките творци бяха провокирани да нарисуват доброто в себе си, така както го виждат, чувстват и разбират. А в специални едноминутни видеа разказаха за своя творчески замисъл и още веднъж предизвикаха големите да пазят доброто в себе си.