OreHHerO отпразнува седми рожден ден

С парти, изпълнено с много веселие и изненади, OreHHerO отбеляза своя седми рожден ден. Наши специални гости бяха малчуганите от учебната ни занималня и техните верни приятели.  С тях отпразнувахме не просто първите седем години на нашето израстване, но и отбелязахме трансформацията ни от eдна малка орехова черупка в притегателен център за познание, приятелства и мечти.

Пъстроцветният ни празник беше артистичен и различен – съчетание от изкуство, кулинария и гастрономия за сръчни малки ценители! Стартирахме с творческо ателие, в което децата рисуваха като големите художници с маслени бои от палитра и то върху истински платна. Под вещото ръководство на нашия умел арт педагог всяко дете разгърна таланта си и направи интерпретация на тема пъстроцветен дъжд. А в един момент рисунките на децата озариха игралната ни зала.

Докато краските попиваха в платната, нашите верни приятели се насладиха на вкусна и здравословна храна, приготвена по специални коктейлни рецепти от нашите партньори. Тристепенното меню е адаптирано специално за деца и е подходящо за ценители на вкусотиите на възраст от 3 до 99 г.

А тъй като храната е още по-вкусна, когато си я приготвим сами, веднага след почерпката децата се впуснаха в тайните на кулинарията с кулинарното ателие на нашия шеф готвач Елиас Абуд. Под негово ръководство децата приготвиха вкусни бананови мъфини и си направиха здравословен шейк от банан и авокадо. „Yummy, yummy!“, така нашите гости оцениха резултата от сладкарските си подвизи в кухнята на OreHHerO. И разбира се освен със снимка за спомен, всяко дете си тръгна и с подарък-изненада – OreHHerO ръчно приготвени лакомства и дървени палитри.

Нашата камера улови най-специалните и мили моменти от още по-специалното ни тържество, за което можем само да кажем: „Така празнуваме ние! Празнувайте с нас и вие!

За повече информация и настроение, просто разгледайте нашата галерия или посетете страничката Рожден ден.