ОreHHerO готви с деца и родители

Единственото по рода си кулинарно ателие за деца и родители отваря врати на 12 февруари в OreHHerO. На него ще представим най-новия си кулинарен календар, който съчетава в себе си цели 12 рецепти от цял свят. Те са специално подбрани от нашия МаgMasyet Chef Елиас Абуд и съчетават всички порядки за правилно хранене при децата. На 12 февруари ще приготвим първите две – фатет хумус и яйчени мъфини и ще ви посветим в тънкостите на тези нетрадиционни за нашите земи, но супер здравословни ястия.

Следващата събота малки и големи ще готвят рамо до рамо и така кухнята ще се превърне в място за наслада и забавление. Обещаваме на всички истинско кулинарно пътешествие с авторските рецепти на MagMaster Chef Елиас Абуд. В рамките на 2 часа ще научите фините тънкости на перфектния готвач и ще знаете как да изпипате рецептата до най-малкия детайл – от правилния избор на съставките до подреждането на чинията. И най-важното ще предадете кулинарния си заряд на своя малчуган, защото при нас готвенето е истинско забавление.

Всеки наш гост ще получи специален подарък  – нашия OreHHerO кулинарен календар с авторските рецепти на Елиас Абуд и сертификат за кулинарно майсторство.

Елиас е МаgMaster Chef в кухнята на OreHHerO, която ръководи от 2021 г., поемайки кулинарните ни ателиета „Весели закуски“ . Той е също и един от претендентите за титлата MasterChef на България за 2021 г. За него всичко е магия, от страстта му да пътува до любовта му към децата и тръпката на живота му – кулинарията! С настъпването на 2022 г. Ели се превърна в нашия Маг-шеф, защото е истински Маг в очите на децата, на които всяка седмица поднася цяла вселена от вкусове и емоции.

Началният час е 15:30 ч. Входът е  35 лв. на родител и 15 лв. на дете. За записване, моля, позвънете на 0897 540 022 или пишете на hrisi.orehhero@k-e-g.eu.