Нова учебна година с OreHHerO

OreHHerO превръща ученето в сладко удоволствие, а децата са така доволни, че искат денят им да минава тук от сутрин до вечер.

В пулса на нашата учебна занималня са и отзивите, които получаваме от родителите: „Искаме да ви кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ за приятните емоции, незабравимите преживявания, многобройните изненади, любовта и грижите, усмивките и приятелствата и предадените знания! Пожелаваме ви прекрасна и ползотворна нова учебна година!“ – Марти, Слави и Рени Александрова.

В детския център не само подготвяме домашните за утрешния ден, но се учим как да бъдем по-добри и успешни като хора. Всеки ден наред с традиционните уроци, възприемаме нови знания за поведение и общуване с другите. Играем, докато учим, спортуваме и приготвяме сами своята следобедна закуска.

Детски учебен и арт център OreHHerO предлага безплатни арт ателиета, които развиват креативността на децата и ги правят по-сръчни и умели в работата с различни творчески материали. Наред с това в рамките на учебната занималня предлагаме обучение по английски език по системата на Oxford Treetops. Тя прави обучението по езика по-забавно, интерактивно и интересно за децата.

За да бъдат те бодри и здрави, част от нашата програма е „Гимнастика Фантастика“, с която осигуряваме повече движение на децата през динамичния им ден, между училището и домашните работи. Забавните и полезни упражнения ги поддържат с бистър ум и здраво тяло на базата на програма за профилактична изправителна гимнастика и спортни игри.

А тъй като храната е винаги по-вкусна, когато си я приготвиш сам провеждаме и кулинарни ателиета “Весели закуски”. Те се водят от нашия ненадминат шеф Елиас Абуд, претендент за титлата Маster Chef на България за 2021. С това правим още една стъпка към здравословно хранене на децата. Заниманията прерастват в готвене с хапване и образователна дискусия по теми, свързани със сезонните продукти, здравословното хранене и етикета на масата.

Вратите ни са отворени за всички любознателни деца, като все още имаме свободни места в сутрешната ни смята за ученици от 1ви и 2ри клас. За повече детайли вижте тук.