Нова година – нов мениджър на OreHHerO

Христина Борчева е новият изпълнителен директор на детски център OreHHerO

Започнахме новата 2022 г. с пожелание да е умна и успешна, радостна и усмихната като децата в OreHHerO и да донесе на всички здраве и благополучие. Започнахме и с новината за нов мениджър: Христина Борчева поема управлението на детски учебен и арт център OreHHerO на позицията “Изпълнителен директор”.

Христина има магистърска степен от СУ “Св. Климент Охридски”, специалност “Връзки с обществеността” и повече от 20 години опит в маркетинга, корпоративните и институционални комуникации и PR, както и в управлението на проекти и събития, натрупан в работата за международни и български компании и рекламни агенции.

Присъединяването й към екипа на детски учебен и арт център OreHHerO през 2021 г. e търсен обрат в професионалната й кариера, а решението да поеме по нов път на развитие именно в образователната сфера я отвежда обратно в университета, където записва магистърска програма “Начална училищна педагогика”, която стартира повече от успешно.

“Присъединяването на Христина Борчева към OreHHerO е едно от най-важните събития в развитието на детския център не само за изминалата година, а изобщо. Нейният богат опит като професионалист и родител, идеите й за развитие и обичта към децата са това, от което има нужда екипа и семействата, които ни се доверяват”, коментира Десислава Пантелеева, основател на OreHHerO.