Нов член в екипа на OreHHerO

С настъпването на пролетта Детски учебен и арт център OreHHerO обогати екипа си с още един учител.  Валя Илиева се присъединява към екипа ни като педагог-преподавател и поема грижата за групата на второкласниците. Но наред с това тя ще развива талантите на децата. Защото носи огромна доза креативност и артистизъм в себе си.

Валя е от новото поколение българи, образовали се извън пределите на родината, но завръщащи се обратно в България, за да донесат промяната. Възпитаник е на Teesside Univesity, Мидълсброу, Великобритания. Завършила е специалност „Кино, изкуство и театър“.

Има богат опит в работата с децата и те са нейното вдъхновение винаги да опитва нови и нови неща. Валя не познава граници в работата си, тъй като има опит, както с ученици от първи до 7 клас, така и с малчугани в детската градина. Работила е с деца на възраст от 3 до 14 г., както групово, така и индивидуално.

Има всестранни интереси в областта на изкуствата. Преподавала е танци, актьорско майсторство и йога. Владее свободно английски eзик.

„Децата са необятен източник на енергия, тяхната сила е безгранична. Те ме учат всеки ден как да преоткривам света. Ето защо им се отдавам изцяло.“