Лятна занималня с английски, арт и четене

Лятната занималня на OreHHerO отваря врати на 1 юни 2021 за всички семейства с малки ученици от I до IV клас, които търсят истинско ваканционно преживяване в сърцето на града!

Всеки ден от 8:00 до 18:00 ч ще ни бъде лятно, приключенско и забавно заедно!

Какво можете да очаквате?

Стимулираща среда, съобразена с нуждата от спокойствие и разделение на дейностите. Малка група, до 15 деца на възраст от 6 до 10 години с трима преподаватели,

Подготовка на учебния материал зададен за ваканционния период от училище. Специално време за четене в следобедните часове и дискусия. Индивидуално отношение и допълнителни задачи според нуждите на ученика.

English Hour – от 2021 OreHHerO предлага обучение по английски език по системата на Oxford. По време на лятната занималня сме включили време за практикуване на говоримия английски с теми, които да предразположат децата да се отпуснат и да говорят, но най-вече да затвърдят и развият връзката си с езика под формата на игра и забавление.

Творчески работилнички, които се провеждат на място при нас три пъти седмично. Ваканционен арт дневник,  който попълваме в часовете по изобразително изкуство с рисунки или думи и допълваме по време на  индивидуалните срещи с нашия арт-педагог, които са време за споделяне и себеизразяване.

Четвъртък на изненадите. Всеки четвъртък организираме нещо различно и изненадващо за децата като посещение на приключенски парк или детски team building в парка с много интересни игри и занимания, подготвени специално за групата на OreHHerO. Избираме места, които децата да посетят, за да отворим любопитството им към случващото се около нас. Да им дадем насоки към кое поприще биха искали да насочат услията си. И наравно с това да се забавляват и да използват ваканционните дни за активна почивка. През лятото на 2021 сме съобразили тези допълнителни активности с обстановката и ги организираме след съгласуване и одобрение от родителите.

Разходки и игри на открито в близките паркове. Неучебните дни са идеалното време за екскурзии и разходки. Изнасяме и някои от работилничките на открито за повече забава и вдъхновение. Правим пикници и екскурзии.

Цени за ваканционна занималня: 450 лв/месец • 185 лв/седмица • 45 лв/ден.

Записване: 0888 936 947, info@orehhero.com

OreHHerO работи със сертифицирани заведения за хранене, които подготвят специално седмично меню, от което можете да изберете обяд и закуска според индивидуалните предпочитания и хранителни изисквания на вашето дете. Цената от 7,50 лв включва обяд и закуска и се заплаща допълнително. 

ЛЯТНАТА ПРОГРАМА НА OREHHERO

08:00 – 09:00 Посрещане. Възможност за закуска

09:00 – 09:30 Fit Kids. Йога за деца или гимнастика

09:30 – 10:00 Circle time. Занимания за въвеждане в деня. Какво предстои – споделяне, обсъждане

10:00 – 12:00 На открито. Игри в парка, спортни предизвикателства, арт ателие на открито

12:00 – 12:30 Връщане в OreHHerO и подготовка за обяд

12:30 – 13:00 Обяд в детския център

13:00 – 14:00 Спокойни занимания (четене на книжки, задължителна литература, учебни занимания индивидуално и в малки групи, представяне на прочетеното/наученото и обсъждане)

14:00 – 15:00 Арт занимания / Тематични ателиета / English Hour

15:00 – 15:30 Следобедна закуска / Кулинарно ателие и приготвяне на закуска (сряда)

15:30 – 17:00 На открито. Игри в парка, малки екскурзии / Гимнастика Фантастика (четвъртък)

17:00 – 17:30 Личен дневник – вписване на впечатления от деня

17:30 – 18:00 Свободни игри. Изпращане на децата

Всички описани дейности в лятната програма са включени в таксата и се водят от постоянния екип преподаватели: арт педагог Емилия Йованович, старши педагог Дани Апостолова, преподавател по английски език Мони Ценева и Хриси Борчева, организатор обучение.

Заложените в програмата регулярни допълнителни дейности са Весели закуски и Гимнастика Фантастика, които се водят от гост-преподаватели и се заплащат допълнително по 5 лв на посещение само при желание за включване на детето и родителите.

Програмата на нашата лятна занималня тази година е още по-наситена и към седмичните арт   занимания и английски език, които редуваме с Гимнастика фантастика и Весели закуски,   включваме и по един четвъртък на изненадите”. Всеки четвъртък добавяме по едно ново и различно занимание за повече лятно  настроение, за нови знания, открития и приключения.

Заниманията, свързани с посещения извън занималнята или посещения на външни гости и включени в Четвъртъка на изненадите, се осъществяват след одобрение на родителите.