Лятна ваканция! Ура!

Лятна занималня в OreHHerO!

От 3ти юни до 13ти Септември 2019 – дни на игри и време за децата да се отдадат на своето любопитство към света и да пробват нови неща!

Тази година сме по-различни! Запазваме най-хубавото, което правим в OreHHerO през лятото:

  • събираме приятели;
  • измисляме интересни игри за забавление и за учене;
  • четем заедно и обсъждаме нови книги;
  • припомняме си най-важните неща, научени през изминалата учебна година
  • творим и се забавляваме  с разнообразни тематични ателиета;
  • прекарваме много време навън – в парка или на интересни места из града.

Наред с това правим и нови неща.

  • Весели закуски – едно кулинарно ателие, без което вече не можем. То съzдава на децата условия да приготвят сами своята следобедна закуска. Те се впускат в кулинарно приключение с любимеца си Краси – Красимир Кътев, който непрестанно предизвиква техните умения и вкусове. Децата приготвят вкусотии, с чиито рецепти, майките им понякога не смеят да се захванат. Споделят приготвеното с другарчетата си и стават все по-уверени в своята самостоятелност. А колко нови неща, могат да се научат докато разговарят за храната и нейното поднасяне!
  • Био игри – малки срещи с големия свят около нас! Вече нямаме търпение да сбъднем научните работилнички, които сме планували за цялото лято. Това е идеалното време да разтворим съзнанието си и да опознаем света около нас – животните, растенията, нашето собствено тяло, далечните континенти и тяхната флора и фауна и какво ли още не. Темите ще споделим по-късно. Впечатляващото е интерактивния игрови подход, чрез който се случва всичко в тази работилница.
  • Гимнастика Фантастика, която децат в Учебна занималня OreHHerO толкова обичат, ще продължи и през лятото, но с много повече състезателни игри и слъчеви лъчи в Докторската градинка и в парка „Вл. Заимов“.

Каним ви да ни посетите безплатно първите дни, за да разберете сами повече за OreHHerO и за нашата Лятна Ваканционна Занималня.

Започваме на 3ти Юни 2019

Завършваме на 13 Септември 2019

Работим целодневно от 8:00 ч. до 18:00 ч.

Подходящо за деца от 5 г. до 11 г.

Цена: 450 лв./месец; 185 лв./седмица; 45 лв./ден Ако доведете приятел, който до сега не е посещавал занималня на OreHHerO, и двете деца получават преференциална цена.

Записване: 0885 16 20 60, tvlaeva@orehhero.com или 0886009688, info@orehhero.com

Повече за условията на занималнята, можете да видите в раздел Ваканции

Подробности за Весели закуски и Био игри, можете да видите в раздел Услуги

Слънчевo лято!