Изпращаме едно истински звездно лято

Едно истински зведно лято изпращаме в OreHHerO днес! Стартирахме с празничен първи юни, посветен на звездите, и видяхме слънцето през истински телескоп. А финиширахме с  олимпийската ни шампионка Стойка Кръстева и любимата на всички Поли Генова, които ни бяха на гости.

Отправихме взор към слънцето, за да преоткриваме всеки ден емоции, пъстри като дъгата. Незабравими ще останат приключенствата ни сред природата с Ден Зелен. Минахме по стъпките на дядо Вазов и се возихме за първи път с влак. Видяхме София от птичи поглед. Потопихме се в омая на Рила и се приютихме в полите на Предбалкана. Научихме що е то био разнообразие, хранихме сърнички, зайчета. Видяхме откъде идва млякото и… вече сме експерти по истински добро джелато, което имахме честта да си направим сами.

Превърнахме култовото студио 3 на БНТ в дискотека и погледнахме през обектива на „По света и у нас“. Готвихме самоотвержено в кулинарните ни „Весели закуски“. Нещо повече днес дори и петгодишните при нас режат майсторски салата  и знаят как се прави изкусно суши. Преоткрихме науката с учените на Детски научен клас. Създадохме и програмирахме сами роботи. Творихме безгранично, дори и на поляна. Четохме любими книжки. Мечтахме, играхме и се смяхме. Пътувахме във времето дори с детството на 80те и още, и още, и още…

Ненадминато очарователно и незабравимо остава лято 2022. Някои деца се сърдеха, че са с мама и татко на море, а не в OreHHerO.  Други се бунтуваха, че уикендите не работим, трети – просто отказваха да си тръгнат и…  много остават с нас и през учебната година.

Искрите в очите на децата и топлите им прегръдки на раздяла ни дават криле. Благодарим за топлината и усмивките, приятели! Те ни зареждат и ще ни топлят до следващото лято, когато ще бъдем повече от щастливи да лудуваме заедно пак!