Гимнастика Фантастика в парка!

Пролетта извади нашата необикновена гимнастика на открито!

Децата се включиха с ентусиазъм в състезателните игри, груповите надпревари и индивидуалните упражнения. Това преживяване в първия ден на пролетната ваканция ги сплоти, подготви телата им за предстоящите пролетни и летни игри с приятели и създаде много усмивки по лицата им. Времето мина неусетно!

Таня и Хриси, любимки на децата от OreHHerO и професионалистки в изправителната гимнастика и детските спортни занимания, създадоха за участниците в Пролетна занималня OreHHerO 2019 това полудневно предизвикателство изпълнено с движение, свеж въздух и емоции.

Гимнастика Фантастика, е неразделна част от дневния режим на децата в OreHHerO. Дойде време да я пренесем на открито, за да се възползваме максимално от хубавото време. За 1ви Април избрахме парк „Вл. Заимов“, но другото ни любимо място, където децата прекарват голяма част от времето си, е „Докторска градина“.

Наричаме я Гимнастика фантастика, заради фантастичния начин, по който стриктните уражнения на изправителната гимнастика са подбрани и адаптирани за профилактика на правилни стойка и движения; заради привлекателния и забавен начин, по който ги поднася на децата; и заради уникалния ефект на подобряване на общия тонус на тяло и ум, което наблюдаваме у децата при кратките но редовни ежеседмични занимания.

Харесваме да комбинираме полезното и забавното, така че непременно продължаваме и през лятото!

За да участвате, свържете се с нас на контакти.

Вижте повече тук.