Гарантирано зелени са Зелените ни Петъци

Супер зелени стават Зелените петъци на OreHHerO. Всеки петъчен ден от лято 2022 всички заедно ще бъдем на зелено от сутрин до вечер. Цели 10 часа ще бъдем под открито небе и ще се радваме на птичките и тревичките. Затваряме врати и то буквално, за да бъдем по-близо до света навън, ветреца, цветята и стъблата на дърветата.

Стартираме този петък, както подобава, със закуска на тревата. Продължаваме с Open Air гимнастика или йога с релаксация на полянка. Под шума на дърветата ще четем приказки на тревата, а след това ще творим.

Ателиетата ни ще са безгранични, защото, какво по-вдъхновяващо от това да рисуваш бос на тревата, да очертаваш сянката на дърветата и то в мащаб 1:1 или да рисуваш с акварелни бомбички. Забавленията при и нас са повече от задължителни. Ще си спретнем истински игри на волята. Ще тестваме своите survivor умения и най-вече ще разучим игрите от детството на мамата и татко, защото ластикът не е само за пристягане на панталоните, нали?!

А за да заздравим връзката си с природата цели три петъка сме запазили за еднодневни приключенства на планина. Там под вещото ръководство на опитни планински водачи ще си прокарваме пътища сред природата и ще покоряваме върхове.  Ако искаш и ти да бъдеш ултра зелен от сутрин до вечер, то програмата ни погледни и дори само за ден се запиши на 0897 540 022.