Екип

ТЕОДОРА ВЛАЕВА

Изпълнителен Директор

 

Теодора е завършила Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ специалности „Френска Филология“ и „Педагогика“. Има магистърска степен по „Езикознание и превод“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Преди да се присъедини към екипа на OreHHerO тя има десетгодишен опит в управлението  на проекти свързани с връзки с обществеността, качество и клиенти, методи и стандарти.  Към това се добавя и опитът и като преподавател по френски и английски език на начален курс и като инициатор и провеждащ обучения.

Мотото, което я води в работата с децата е, че те са самостоятелни търсещи личности. Нашата задача е да им помогнем да намерят и да следват своя път. И да го направим с любов, за да бъдат спокойни, уверени и устремени.

ЙОРДАНКА ПЕТРОВА

Педагог-преподавател

 

Дани завършва Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ специалности „История и География“, „Педагогика“ и Трудово Обучение“. Целият си професионален път е посветила на образованието и децата. Повече от единадесет години е преподавател по География, История, Домашен бит и техника. Работила е в 93то СОУ и в единствената Профилирана гимназия с изучаване на румънски език „Михай Еминеску“.
В желанието си да бъде максимално полезна на малчуганите, тя преминава множество курсове и обучения, които и позволяват да има персонален и съвременен подход към децата.
Дани приема работата си като призвание и не си представя живота си без контакта с децата. Тя вярва, че възпитанието и научаването са процеси, които изискват двустранно доверие, любов и последователност.

ЕМИЛИЯ ЙОВАНОВИЧ

Арт-педагог

 

Емилия е завършила „Национална Художествена Академия“ в София, специалност „Дърворезба“ и „Педагогика“ и магистърска степен „Арт терапия“. Завършва курс по сугестопедия, който и днес е от голяма полза за работата й с децата. През годините се е занимавала с различни дейности и винаги е готова за нови предизвикателства.
Има голям опит с индивидуалната работа с деца от 4 до 10 години. Като Арт терапевт и Арт педагог има мисия през изкуството да помогне на децата да се справят с негативните емоции, но също така да оценят и да се съсредоточат върху личното си щастие. Целта е креативността, която дава самочувствие и мотивация.

МАРТИНА СТОЯНОВА

Педагог-преподавател

 

Мартина завършва Cardiff Metropolitan University, специалност Хотелски мениджмънт в България и Великобритания. Доброволец е от 10 години в Международната организация „Младеж за разбирателство“, където провежда подготвителни семинари за тинейджъри и образователни работилнички за деца от 6 до 11 години.

Дълго време работи в сферата на своето образование, до момента в който решава, че любовта и желанието за работа с деца е нещото, на което иска да се отдаде.

Вярва, че всяко дете се нуждае от любов и внимание, грижа и търпение. В OreHHerO учи децата да вярват в себе си, да споделят, да бъдат отговорни и разбира се да се забавляват.

ЦВЕТЕЛИНА ПАЛАТОВСКА

Педагог-преподавател

 

Цветелина има магистърска степен по специалност Иновации и политики за устойчиво развитие на територията. Завършила е магистратурата си в Университета в Гренобъл (Франция), а преди това е получила степен бакалавър по Регионални политики в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
В продължение на пет години се е занимавала професионално с политики за устойчиво развитие и биоземеделие в България, Франция и Белгия. Нейният опит в сферата й помага днес да предава успешно знания по екология и опазване на околната среда на децата в OreHHerО.
След последното си завръщане в България Цвети прави рязка смяна на естеството на работата си и започва да работи с деца с преподаване на английски и френски език.
Езиците и екологията са дисциплините, които Цвети преподава на децата в OreHHerО във времето за допълнителна подготовка.
Нейното мото е „Всеки има своя принос в създаването на един по-зелен свят. Да започнем заедно от днес!“

МОНИКА ЦЕНЕВА

Педагог и преподавател по английски език

 

Моника завършва Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Бакалавърската й диплома е със специалност „Педагогика“, а магистратурата й е „Образователен мениджмънт“. Учила е английски език в King’s College, холандски език в Groningen University и италиански по програма в Италия. Преминала е обучение TEFL и TESOL за преподаватели по английски език. Смята, че развитието е неделима част от израстването и човек се учи докато е жив.

Обича работата с деца, защото всеки ден е различен и изпълнен с нови емоции. Вярва, че да си учител е призвание и човек се ражда такъв.

“Децата са като цветята и трябва да ги поливаме всеки ден, за да пораснат здрави!“

В OreHHerO учи децата да открият потенциала си и да го развиват, да вярват в себе си и възможностите си, за да растат здрави и щастливи!