Екип

Десислава Пантелеева

Основател

 

Като създател на идеята за детски учебен и арт център, Десислава Пантелеева е част от развитието на OreHHerO като визия, екип и стратегия. Опитът й на полето на маркетинговите  комуникации и връзките с обществеността и работата с творчески идеи и екипи са част от приноса й към развитието на OreHHerO като бранд.
Деси има магистърска степен от СУ “Св. Климент Охридски”, специалност Журналистика и връзки с оществеността и е завършила EMBA програма към Cotrugli Business School.
Вярва в силата на добрите идеи, в стремежа към познание и в мъдростта на децата, от които се учи всеки ден.

Христина Борчева

Мениджър „Учебна дейност“

 

Христина е част от екипа на детски учебен и арт център OreHHerO от 2021 и отговаря за развитието и обогатяването на учебната програма,за което дъгогодишният й опит като PR експерт и професионален комуникатор й е изключително полезен. Опитът й с управление на проекти, организиранто на събития съчетава успешно с уроците, научени по пътя на родителството като майка на три дъщери.
Има магистърска степен от СУ “Св. Климент Охридски”, специалност Връзки с оществеността, а в момента се обучава в програма по начална педагогика.
Вярва в ученето през целия живот и смята, че ако създадем условията, всяко дете ще разгърне талантите, потенциала и личността си пълноценно.

Дани Апостолова

Педагог-преподавател

 

Дани завършва Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ специалности „История и География“, „Педагогика“ и „Трудово Обучение“. Целият си професионален път е посветила на образованието и децата. Повече от 11 години е преподавател по география, история, домашен бит и техника. Работила е в 93-то СОУ и в единствената Профилирана гимназия с изучаване на румънски език „Михай Еминеску“. Преминала е през множество курсове и обучения, които са допринесли за съвременния й подход на преподаване и отношение към децата.
Дани приема работата си като призвание и не си представя живота си без контакта с децата. Тя вярва, че възпитанието и ученето са процеси, които изискват двустранно доверие, любов и последователност.

Моника Ценева

Педагог и преподавател по английски език

 

Моника завършва Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Бакалавърската й диплома е със специалност „Педагогика“, а магистратурата й е „Образователен мениджмънт“. Учила е английски език в King’s College, холандски език в Groningen University и италиански по програма в Италия. Преминала е обучение TEFL и TESOL за преподаватели по английски език. Смята, че развитието е неделима част от израстването и човек се учи докато е жив.
Обича работата с деца, защото всеки ден е различен и изпълнен с нови емоции. Вярва, че да си учител е призвание и човек се ражда такъв.
“Децата са като цветята и трябва да ги поливаме всеки ден, за да пораснат здрави!“
В OreHHerO учи децата да открият потенциала си и да го развиват, да вярват в себе си и възможностите си, за да растат здрави и щастливи!

Емилия Йованович

Арт-педагог

 

Емилия е завършила „Национална Художествена Академия“ в София, специалност „Дърворезба“ и „Педагогика“ и магистърска степен „Арт терапия“. Завършва курс по сугестопедия, който и днес е от голяма полза за работата й с децата. През годините се е занимавала с различни дейности и винаги е готова за нови предизвикателства.
Има голям опит с индивидуалната работа с деца от 4 до 10 години. Като Арт терапевт и Арт педагог има мисия през изкуството да помогне на децата да се справят с негативните емоции, но също така да оценят и да се съсредоточат върху личното си щастие. Целта е креативността, която дава самочувствие и мотивация.

Мартина Стоянова

Педагог-преподавател

 

Мартина завършва Cardiff Metropolitan University, специалност Хотелски мениджмънт в България и Великобритания. Доброволец е от 10 години в Международната организация „Младеж за разбирателство“, където провежда подготвителни семинари за тинейджъри и образователни работилнички за деца от 6 до 11 години.
Дълго време работи в сферата на своето образование, до момента в който решава, че любовта и желанието за работа с деца е нещото, на което иска да се отдаде.
Вярва, че всяко дете се нуждае от любов и внимание, грижа и търпение. В OreHHerO учи децата да вярват в себе си, да споделят, да бъдат отговорни и разбира се да се забавляват.

Цветелина Палатовска

Педагог-преподавател

 

Цветелина има магистърска степен по специалност Иновации и политики за устойчиво развитие на територията. Завършила е магистратурата си в Университета в Гренобъл (Франция), а преди това е получила степен бакалавър по Регионални политики в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
В продължение на 5 години се е занимавала професионално с политики за устойчиво развитие и биоземеделие в България, Франция и Белгия. Нейният опит в сферата й помага днес да предава успешно знания по екология и опазване на околната среда на децата в OreHHerО.
След последното си завръщане в България Цвети прави рязка смяна на естеството на работата си и започва да работи с деца с преподаване на английски и френски език.
Нейното мото е „Всеки има своя принос в създаването на един по-зелен свят. Да започнем заедно от днес!“