Екип

ТЕОДОРА ВЛАЕВА

Изпълнителен Директор

 

Теодора е завършила Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ специалности „Френска Филология“ и „Педагогика“. Има магистърска степен по „Езикознание и превод“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Преди да се присъедини към екипа на OreHHerO тя има десетгодишен опит в управлението  на проекти свързани с връзки с обществеността, качество и клиенти, методи и стандарти.  Към това се добавя и опитът и като преподавател по френски и английски език на начален курс и като инициатор и провеждащ обучения.

Мотото, което я води в работата с децата е, че те са самостоятелни търсещи личности. Нашата задача е да им помогнем да намерят и да следват своя път. И да го направим с любов, за да бъдат спокойни, уверени и устремени.

ЙОРДАНКА ПЕТРОВА

Педагог-преподавател

 

Дани завършва Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ специалности „История и География“, „Педагогика“ и Трудово Обучение“. Целият си професионален път е посветила на образованието и децата. Повече от единадесет години е преподавател по География, История, Домашен бит и техника. Работила е в 93то СОУ и в единствената Профилирана гимназия с изучаване на румънски език „Михай Еминеску“.
В желанието си да бъде максимално полезна на малчуганите, тя преминава множество курсове и обучения, които и позволяват да има персонален и съвременен подход към децата.
Дани приема работата си като призвание и не си представя живота си без контакта с децата. Тя вярва, че възпитанието и научаването са процеси, които изискват двустранно доверие, любов и последователност.

ЗОЯ СТОЯНОВА

Педагог-преподавател

 

Зоя е завършила специалност „История” в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през1977г, с втора специалност „Български език и литература”. Дългогодишен преподавател по „История” в 119 СОУ „Акад. Михаил Арнаудов” и ръководител на ПИГ (полуинтернатна група-занималня) в същото училище.

По време на своя дългогодишен педагогически стаж е преминала през множество квалификации и обучения, свързани с подобряване качеството на преподаване и общуване с родители и ученици. Любовта й към децата и вярата в тях е основният двигател на нейната професионална кариера.

ВАЛЕНТИНА ПЕТКОВА

Арт-педагог

 

Ваентина Петкова завършва „Националната художествена академия“, специалност „керамика“ в курса на проф. Красимир Джидров. Горд притежател е на свидетелство за професионална квалификация „Учител по изобразително изкуство от първи до дванадесети клас в общообразователните и професионални училища“.

Преди да се присъедини към екипа на OreHHerO, професионалният и опит включва три години като основател и преподавател в школа „Забавната къща“. Едновременно участва дейно в различни изложби и проекти, свързани с арт-терапевтични занимания за деца.

В OreHHerO Валя креативно активира потенциала на децата и предизвиква въображението им с различни творчески проекти.

ДИАНА ПЕТРОВА

Педагог-преподавател

 

Диана е завършила „Политология” в УНСС, през 2009г. Има магистърска степен по „Психология” и „Начална училищна педагодика”от Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Преминала е през редица специализирани обучения и квалификационни курсове. Има 5 години опит като начален преподавател и преподавател по английски език.

В своята работа се ръководи от убеждението, че децата са нашето бъдеще и всички ние сме отговорни за тяхното правилно развитие. Вярва, че всяко дете е уникално и в ежедневната си работа посвещава много усилияна откриването и утвърждаването на неговите специални умения и насочването им в правилната посока.