AquaBall e новата лятна игра на OreHHerO

Ултра зелените ни петъци стартираха с нова освежаваща и по лятному практична и разхлаждаща игра.
AquaBall e авторска игра на OreHHerO, замислена като игра без край и без ограничения за място, възраст и екипировка. С други думи това е игра за всеки, който иска да задържи детството или просто да му се наслади още веднъж.

AquaBall е съвременен вариант на познатия на всички пейнтбол.  За разлика от него обаче не се изисква тежка екипировка, нараняванията са сведени до 0% и това го прави напълно безопасен и подходящ дори за деца под 3 годинки. Няма изисквания за игрище и дори ограждения. AquaBall e игра на открито, защото всичко подгизва от вода и то на 100%. Ако ви се играе до отмала, то е добре да си осигурите достъп до постоянен водоизточник и разбира се да се запасите с доволно количество водни бомбички, защото те са в центъра на игрите. Тъй като „оръжието“ в AquaBall е обикновена H2O, то играта е напълно безопасна и най-важното не цапа. Препоръката ни е да имате чифт резервни дрехи, в случай че не ви се иска да съхнете продължително на слънце или под струите на летния ветрец.

AquaBall е за хора с шампионски дух, защото има състезателен характер. Целта е максимално бързо и напълно да измокприш противника. Играе са на отбори, като за да стартира играта са нужни двама. Крайният брой играчи зависи единствено от размерите на терена. За да играете ви е нужна огромна доза стръв, вода и водни бомбички. Времето е без значение, а единственият барометър е настроението.

Та ако ви се играе пейтбол да пръсване, то елате при нас и играйте AquaBall. За повече информация, виж лятната ни програма тук или позвънете на 0897 540 022.